Ulla - better looking than ever



Det här är modell-Ulla idag. Kommer ni ihåg hur hon såg ut i somras?



Vad gör inte en semester på landet, lite sol och jäkligt gott foder i massor?

Attackhönan Agda är tillbaka

Friden i hönshuset är över. det varade ju förvånansvärt länge det där med Peace Love and Understanding. Men igår tog det åtminstone tillfälligt slut.
Vi hade haft en kärlkesfull stund jag och Agda. Jag hade druckit kaffe på trappen (oj så solen sken igår) och Agda hade nyfiket spatserat runt uppe på mina ben. När stirret blev lite väl intensivt och Agda allt för närgången fick hon kliva ned och jag sträckte fram handen för att lyfta kaffet. På två röda sekunder var hon framme och nöp mig i knogen så blodet rann.
AttackAgda is back in tha hood.
Passa er!


Våra höns - lite bättre än andra

Snacket på konferensen är detta: Våra höns är lite bättre än andra. Faktiskt.
Jag pratade med en kille som hade ett helt gäng höns och det visade sig att hans faktiskt sedan länge slutat lägga ägg för året.
Och det, mina vänner, har ju inte våra. Våra har ju precis värmt upp och lägger ägg av bara fasiken.

Bara så ni vet -
Våra höns - lite bättre än alla andra.


Halleluja Ulla lägger ägg

Vi har väntat länge, länge - men inte förgäves. Idag är en stor dag på äggkläckarhimlen. Ulla har lagt sitt första ägg sedan tidigt i juli.

Ägget var vitt, vägde inte mer än ett vanligt ägg, men mer än Agdas (tacka fan för det när hon hållit på det så länge) och var något skitigt.

Vi glädjs och ser fram emot ännu ett om cirka två månader...

Här är Ulla och Agda på jakt efter svamp.

(Ulla: Ja, kära nån då. Det verkar som att hysterin kring detta med mina ägg aldrig ska lägga sig. Därför bestämde jag mig idag för att klämma ur mig ett ägg så alla blir nöjda och glada. Jag menar JESUS vilket tjat det blivit. Till och med helt okänt folk verkar ha koll på mina äggledare.
Är ni nöjda nu gott folk?)

RSS 2.0