Jag har skaffat glasögon


Jag har skaffat glasögon. De klär mig bra, tycker jag. Och så hjälper de mig att se viktiga saker.


Fast maten, gärna blodpuddning, ser jag utmärkt ändå.


Och så leker jag ju tittut med mamma. Det är en kanonlek. Särskilt om man samtidigt kan smörja in sig själv i blodpudding.

Jag vill bara påminna er om att jag vuxit lite...!


I dagarna "fyller" jag 18 månader. Jag vill därför passa på och påminna er om hur stor jag blivit. Det här är min fotopremiär på bloggen. Men tyvärr syns jag lite dåligt, mamma står ivägen...


Oj! Nu är jag äntligen ute! Och vilken värld som fanns utanför. Jag är chockad nästan hela mitt första år. Ungefär som på bilden.


Tidigt börjar jag uppskatta mina egna händer. De är bra att ha. Att ligga på mage är däremot helt värdelöst. Måste faktiskt vara emot någon lag.


Jag får på alla sätt plats på skötbordet, utan bekymmer. Och clownerna fängslar.

Så var det alltså under hösten för en si så där 14, 15 månader sen. Bara så ni vet det!

I'm dressing up for London!


I got this very nice sweater sent from London this christmas and when mum told me I had to look my best for a picture I went to get my best neck-less - of course. thank you for the nice gift!

Tack för julklapparna och gott nytt!


Hej moster och morbror. Det tog några dagar - men när jag väl fick välja själv då var det plötsligt ok med tofflor. Så nu har jag använt dem i säkert en timme. Urtjusigt och jätteroligt att gå i dem!


Och tack snälla för alla julklappar. Mumin är en favorit i badet, och tavlan med mumin är så fin att jag visar alla gäster. Släpet till bilen kan dammsugaren åka i, och väskan har jag nu lärt mig att åka på, helt själv. Bättre kan det ju inte bli!

Kram till er alla!

RSS 2.0