Snart flyttar mormor och morfar


Gabriel och jag hängde med till Västerbyn för att mysa i stugan lite innan flyttkaoset helt tar över. I helgen får de börja flytta in saker i nya huset. ojojojoj så spännande!


Stör inte! Gröt överallt, och stort fokus på vattenflaskan. Då gillar Gabriel inte att jag kommer dragandes med någon himla kamera.


Kameran passar bättre när vi leker i soffan. Pappa kan busa, busa, busa!

Ett äkta vårtecken!


I morse hittade jag ett tecken på att ljuset är tillbaka som gör mig så himla glad. Att det var Agda som lagt årets allra första ägg gjorde mig extra glad eftersom hon krånglat så med sina ägg och lagt en hel del ägg utan skal i höstas.
Hurra! :)
Får nog tina lite bröd ur frysen och ge dem, eller kanske till och med koka dem lite spagetti...

Gabriel lämnar sitt bomärke

Idag spontanköpte vi en enklare vagn till Gabriel. Tanken är att vagnen ska vara en bra sommarvagn, och förhoppningsvis en vagn vi tar med oss på en utomlandsresa nu i vår.

Nå, till saken. Kvinnan i butiken hjälper oss att bygga ihop vagnen, Jonatan placerar G i vagnen och ungefär 20 sekunder senare kräks Gabriel på de lilla handtag som finns framför honom i vagnen.

Lilla, söta kräkan lämnar sitt bomärke. Det var verkligen inte läge att ångra sig därefter kan jag säga...

Snöstorm kräver skydd


Men Gabriel sover aldrig så bra som i dåligt väder, utomhus. Så även idag...


Och så en trio med G...




Prosit



Liten blir större!


Gabriel gillar de stora ytorna på öppna förskolan men har i gåstolen hittills bara lyckats ta sig bakåt. Idag kom han dock på hur man gör för att ta sig framåt!


Ibland känns det som lilla lilla bebisen inte har växt alls. Så bara för att se skillnaden tog jag en bild på skötbordet och så jämför jag den med bilden nedan. Lite har han visst växt...!


Bilden från tidigt i september, då var G knappt två månader.

I vintrig dvala

Hönsen skickar en liten hälsning från sin bur, alldeles inpackad i snö. De vill inte låta sig fotograferas i denna tråkiga tillvaro men lovar att återkomma med våren!

Tills dess lägger de inga ägg, sover en massa, äter en massa och surar över att allt smältvatten verkar vilja komma in i just deras bur.

På återseende!


RSS 2.0