Bättre bilder på vardagsrummet!

Har ansträngt mig lite mer för att få till det så ni ser hur fint vi har det i vardagsrummet. Här kommer fler bilder!

Skåpet till vänster ska inte stå där, och inte bordet framför det heller... dessutom ska soffan bytas ut och tvn bli en platt en samt kanske vara mot en annan vägg. Men visst ser det bra ut!


Vardagsrummet från andra hållet, som det ser ut när man kommer in från köket. Där det ljusa vita bordet står kommer en matsalsmöbel så småningom stå. Vi ska bara hitta den först...


Tapeten i närbild. den svarta är jättesvår att fånga  Men den gröna fick ni kanske lite mer koll på nu?

En hälsning från hönsen

Det här är särskilt till dig Katarina..!

Det har varit en blöt sommar. Det har ni kanske märkt av?
Men hönsen har garanterat märkt det mer än de flesta. Det här var en av de dagar då de bara gav upp och erkände att det var en riktigt bad hairday.


Uppdatering om tapeterna!


Entusiasmen med bloggandet är inte riktigt igång, eller så har jag bara lite för mycket att göra. En bild som säkert inte förklarar särskilt mycket är i alla fall allt jag har att komma med....
Den svarta tapeten till vänster är mer lik ett ormskin än vad den är lik det ni ser här... men ni fattar ändå poängen kanske?
svart tapet vid matsalsdelen och grön tapet i häng/umgänge/tv-delen.
i mörker är de två tapeterna inte alls särskilt olika i ljusstyrka, men som ni ser är de rejält olika bara man har lite ljus på dem. båda har ett litet guldigt skimmer och kommer bli kanon!

Så här ser tapeterna ut!

Vi jobbar på med vardagsrummet. Alla väggar är vita nu och vi provmålar lite olika färger på de två väggar vi ska ha färg på. Tapeterna kom igår och jag tänkte att ni kanske ville se dem. Det är mönstret ni ser här nedan men i en mossgrön ton!
Det kommer bli så jäkla cool!


(Tapeter från Midbec)

RSS 2.0